Bli med de mest lønnsomme rørleggerbedriftene!

Ingen medlemsavgift! 100 % eid av medlemsbedriftene!

Kontakt oss om medlemskap i Rørkjøp

Takk, din henvendelse er registrert!

 • 100 % eid av medlemsbedriftene:
  Som aksjonær får du tilgang til både aksje- og kjøpsutbytte. Merk: Vi har ordninger som sikrer at nyetablerte bedrifter også kan søke medlemsskap.
 • Gode innkjøpsbetingelser:
  Store innkjøp gir konkurransedyktige priser. Vi har avtale med alle relevante leverandører. Du handler det du ønsker til gode priser!
 • Gjennomfakturering:
  Alt du kjøper av Rørkjøps avtalepartnere (grossister og utvalgte direkteleverandører), samles og faktureres 1 gang pr. måned. Dette bidrar til mindre papirarbeid for din bedrift, og redusert kostnad til egen regnskapsfører. Fri måned + 30 dager forfall gis på faktura til deg som medlem (fra Rørkjøp).
 • Kredittansvar og fakturakontroll:
  Rørkjøp handler på vegne av medlemmene og sikrer gode leverandøravtaler og priser. Vi sjekker også at du til enhver tid får avtalepriser.
 • Skreddersydde IT-systemer:
  Vi har utviklet IT-systemer som gjør det smartere, enklere og raskere for våre medlemmer å handle inn produkter.
 • Felles intranett:
  Intranettet gir deg full oversikt over eget varekjøp hos den enkelte grossist og leverandør. I tillegg gir intranettet oppdatert informasjon om blant annet
  utvikling i bransjen, nye reguleringer og leverandører/produsenter.
 • KS-system:
  Med vårt skreddersydde KS-system blir det enklere å fylle ut og holde orden på viktige skjemaer. Vi har også KS-mobilapp for smarttelefoner.
 • Egen nettbutikk for privatmarkedet:
  Vi er eneste rørleggerkjede i Norge med egen nettbutikk for privatmarkedet; rorkjop.no.Som en del av medlemskapet får du tilgang til Rørkjøps produktsortiment og får med det nettbutikk på ditt eget domene (webadresse). Det gis avanse på produktene som selges gjennom egen nettbutikk.
 • Synlig markedsføring:
  På rorkjop.no, har vi lagt inn funksjonen “Finn rørlegger” som gjør at forbruker kan søke opp medlemmer på postnummer når de har behov for en lokal rørlegger.Denne funksjonen bidrar til oppdrag for våre rørleggere!
 • Faglig utvikling:
  Det arrangeres regionmøter, årsmøte, kurs og andre samlinger som du som medlem kan delta på etter ønsker og behov. En fin mulighet til å komme i kontakt med andre rørleggere og dele erfaringer fra bransjen.
 • Sosiale medier:
  Vi har stor fokus på markedsføring via Instagram, LinkedIN, Facebook, YouTube og TikTok, og er bransjens beste innen markedsføring på sosiale medier! 

Komplett verktøy-kasse!

"Det er ikke bare gode innkjøpsbetingelser i Rørkjøp, men alt vektøyet man får i tillegg: KS-system, nettbutikk, internhandel, back-up fra kjedekontoret, det sosiale og ikke minst Rørkjøp-familien. Vi hjelper hverandre og drar veksler på hverandre - det er Rørkjøp".

Jørn Manglerød, Aqua VVS Senteret AS, Larvik

MEDLEMSANSVARLIGE:

Espen Engmann – Medlemsansvarlig Øst
espen.engmann@rorkjop.no
450 07 272

Halgrim Lorentsen – Medlemsansvarlig Nord
halgrim.lorentsen@rorkjop.no
472 89 533

Eirik Eriksen – Medlemsansvarlig Vest
eirik.eriksen@rorkjop.no
919 21 939